ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΟΓΑΝΗΣ


ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΟΓΑΝΗΣ  Αθήνα,  28 Σεπτεμβρίου 2010

Ερμηνευτής – Καθηγητής Βυζ. Μουσικής

  Πρωτοψάλτης

Ηλεκτρουπόλεως 26,  Αργ/λη 164 52, Aθήνα

τηλ. –fax: 2109933822  6932569091

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προς:  τους αξιότιμους κ.κ. συντάκτες

 

 

  Κύριοι,

 

  ο υπογραφόμενος ελάχιστος θεράπων από πολλών ετών της πατρώας Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής, έρχεται δια της παρούσης να εκφράσει  αισθήματα σεβασμού και εκτιμήσεως προς το διακεκριμένο και πεφωτισμένο έργο που επιτελείτε στους κόλπους της Μητέρας Εκκλησίας, συγχρόνως δε να αναγγείλει ότι έφερε άρτι εις φως, προσωπικό επί της Βυζαντινής Μουσικής Τέχνης αποτύπωμα στα ευρύτερα πλαίσια του ηλεκτρονικού διαδικτύου, με γενική διεύθυνση:

 

www.oktahxos.gr

 

θέτων εαυτόν μετά φόβου Θεού - ως από Ιερού Αναλογίου ορμώμενος -  ελάχιστον υπηρέτην του Ιεραποστολικού έργου της του Χριστού Εκκλησίας ανά την Οικουμένη.

 

Ο εν λόγω διαδικτυακός επικοινωνιακός χώρος απευθύνεται - πέραν του σεπτού εκκλησιάσματος και του παντός του Κόσμου Πληρώματος- εις σπουδαστάς Ωδείων, Θεολογικών και Εκκλησιαστικών Σχολών, εις ιεροψάλτας και γενικά εις όσους αγαπούν την Παραδοσιακή Μουσική της Μητρός Εκκλησίας με σκοπό τη μεταλαμπάδευση και κοινωνία στο Όνομα του Τριαδικού Θεού της Ιεράς Εκκλησιαστικής μας Παραδόσεως και Ζωής.

 

Ο γράφων θα ήτο ιδιαιτέρως ευτυχής και ευγνώμων, εάν η εργασία του αυτή που αποβλέπει εις την διάδοσιν της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής, ετύγχανε της θαλπωρής της έγκρισης και της φιλοξενίας στα πλαίσια της υμετέρας  ιστοσελίδος.

 

  Επί τούτοις δεχθείτε την έκφραση των ολοκαρδίων μου ευχών διά υγείαν και μακροημέρευσιν επ΄ αγαθώ της του βίου πολιτείας.

 

Ευχαριστώ εκ προτέρων

 

Σωτήριος Δογάνης

 

ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΑΠ. ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ
ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ

 

Κορυφή