«ΛΑΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ»…ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ

   Λίγοι πρόσεξαν ότι, κατά την προεκλογική περίοδο, στις ομιλίες του ο κ. Παπανδρέου, αντικατέστησε το «Θεού θέλοντος» με το «Λαού θέλοντος». Το φραστικό ατόπημα δεν μας ξένισε γιατί είναι πασιφανές ότι ο άνθρωπος δεν έχει σχέση με τον Θεό. Ο Λαός λοιπόν θέλησε να τον φέρει στην εξουσία και είναι αυτό σεβαστό (!). Το τι όμως θέλει ο Θεός θα το δούμε εν καιρώ…


   Ωστόσο κάποιοι απ’ το Λαό αυτό έχουν το δικαίωμα να επισημάνουν ότι, το είδος των πολιτικών που μας κυβερνά δεν έχει να προσφέρει τίποτα στον τόπο, παρά μόνο συμφορές και αυτό είναι ηλίου φαεινότερο, εκτός από εκείνους που απώλεσαν την διανοητική τους όραση. Μακάρι να είναι αλλιώς.

   «Λαού λοιπόν θέλοντος», έχουμε και λέμε ποια είναι τα δείγματα γραφής των αποφάσεών του μόλις ανέλαβε την διακυβέρνηση της προδομένης αυτής Χώρας.

   Δεν πρόφθασε να ορκιστεί πρωθυπουργός και κατήργησε το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και το Υπουργείο Αιγαίου, ονομασίες που είχε δώσει ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου. Ποιών τα επείγοντα σχέδια εξυπηρετούν αυτές οι εσπευσμένες καταργήσεις;

   Και δυο μέρες μετά, πήγε στην Τουρκία για να συναντήσει τον παμπόνηρο Τούρκο Πρωθυπουργό. Κανείς δεν έμαθε πειστικά γιατί τόση…σπουδή και εγκαρδιότητα με το «Μεγαλείο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας»…(!!) (ρήσης της κας Δραγώνα).

   Ευθύς αμέσως το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας υποβιβάζεται σε «Υπουργείο Παιδείας» γιατί ασφαλώς το «Εθνικής» δεν είναι αρεστό στους εξωνημένους ανθέλληνες που το διαφεντεύουν.

   Γι’ αυτό με προσωπική του εντολή ανέλαβε ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας η κα Δραγώνα(!!) που σύμφωνα με τις «εμβριθείς» επιστημονικές της ανακαλύψεις «δεν είμαστε Έλληνες, μας έκαναν» γιατί έχουμε ¨ψυχολογικά προβλήματα» κ.λπ….

   Εδώ συμπίπτει η «ιστορική» άποψη της κας Δραγώνα ότι δεν είναι Ελληνίδα με την γονιδιακή απόδειξη του κ. Παπανδρέου ότι, δεν είναι Έλληνας ή είναι κάτι περίπου, αφού η γιαγιά του, ο παππούς του, η μητέρα του και ο μισός πατέρας του δεν ήταν Έλληνες

   Για τους λόγους αυτούς, «Λαού θέλοντος» και του κ. Παπανδρέου πρωθυπουργεύοντος, ευχαρίστως ας παραχωρήσουμε «μερικά στρέμματα γης από κείνα που μας ανήκουν» στο «Μεγαλείο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας» ή στους πλαστογράφους της ιστορίας σκοπιανούς.

   Για να υποβοηθήσουμε δε την αποδοχή και όσων απομείναμε, ηλιθίων, να πιστεύουν ότι είναι Έλληνες, ο κ. Παπανδρέου έφερε την «ερευνήτρια» Δραγώνα στο «Υπουργείο Απαιδείας» να σχεδιάσει συγχρόνως την «διαπαιδαγώγηση» των ελληνοπαίδων, για να αφομοιώσουν το «Μεγαλείο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας» στρατολογώντας με «επιστημονικό» και μοντέρνο τρόπο «γενίτσαρους».

   Ο «Λαού θέλοντος» λοιπόν πρωθυπουργός και κοιμωμένου του πρώτου μακαρίως, ο κ. Παπανδρέου, έδωσε το εισιτήριο της Τουρκίας για τη συνέχιση της ενταξιακής της πορείας στην Ε.Ε. Ο «ζεϊμπέκικος» λοιπόν καλά κρατεί. Ο χειρίστου είδους ραγιαδισμός αφόπλισε Ελλάδα-Κύπρο από το πλεονέκτημα που είχαν να προβάλουν βέτο. Δώστα όλα Γιώργο. Μας αξίζει…

 

ΣΤΥΛ. ΛΑΓΟΥΡΟΣ

«ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009

ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΑΠ. ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ
ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ

Κορυφή