ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ ΞΑΚΟΥΣΤΗ

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι το Πρωτοδικείο της Φλώρινας επικύρωσε το καταστατικό μη κυβερνητικής οργάνωσης με τίτλο «Κέντρο μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα». Σκοπός αυτής είναι η διδασκαλία της «μακεδονικής» γλώσσας. Η επικύρωση όμως φέρει ημερομηνία 28 Ιουλίου. Ήταν τόσα τα πλέον ενδιαφέροντα να καλύψουν τα δελτία ειδήσεων, που δεν υπήρχε περιθώριο για τη γνωστοποίηση και αυτού του συμβάντος! Στην απόφαση αντέδρασε με διαμαρτυρία προς την Κυβέρνηση η «Παμμακεδονική Ομοσπονδία ΗΠΑ-Καναδά» χωρίς όμως να εισέλθει στην ουσία του προβλήματος.

Ίσως και να καθυστέρησαν τα όργανα της προπαγάνδας να συστήσουν την ΜΚΟ. Παρήλθαν έτη από την απόρριψη της πρότασής τους προς την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονία της Θεσσαλονίκης να ιδρύσει έδρα «μακεδονικής γλώσσας». Η πανδημία εκ του κορωνοϊού ίσως είναι η μόνη αιτιολογία.

Το Πρωτοδικείο δεν ήταν δυνατόν να απορρίψει την έγκριση του καταστατικού, μετά τη συμφωνία των Πρεσπών. Η πατρίδα μας σέβεται το διεθνές δίκαιο και τις συμφωνίες, που υπογράφει. Αλλού πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας, στην προκλητικότητα των οργάνων της προπαγάνδας. Αν και γνωρίζουν πολύ καλά ότι στην επαίσχυντη για τον ελληνισμό συμφωνία έγινε αποδεκτό ότι δεν υφίσταται «μακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα, αν και με την κάθοδο των οργάνων της προπαγάνδας στις εκλογές φάνηκε ξεκάθαρα η αδυναμία τους, αυτοί έχουν το θράσος να επιμένουν! «Συκοφαντείτε, συκοφαντείτε, στο τέλος κάτι μένει» είχε τονίσει ο μαέστρος της προπαγάνδας Γκαίμπελς!

Πραγματικά κάτι μένει, αλλά όχι για μακρό χρονικό διάστημα. Το τεχνητής εθνότητας μόρφωμα δεν είναι μακροπροθέσμως βιώσιμο, καθώς στηρίζεται αποκλειστικά στη μεγάλη δύναμη που διαφεντεύει τα Βαλκάνια, τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και η κυριαρχία τους στην περιοχή μας δεν θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της ιστορίας.

Στα πλαίσια του διεθνισμού της παγκοσμιοποίησης μεγάλο μέρος του λαού μας, όχι μόνο υποστηρικτές της τότε Κυβέρνησης, έκανε αποδεκτή τη συμφωνία, με την οποία οι εκπρόσωποι της χώρας μας αναγνώρισαν μακεδονικές εθνότητα και γλώσσα. Στην παρακμή που βιώνουμε έχουμε εθισθεί στην ηττοπάθεια και δεν τολμούμε να καταφερθούμε κατ’ εκείνων που μας διαφεντεύουν. Έχουμε ήδη λησμονήσει ότι οι επιτελείς του ΝΑΤΟ είχαν διαμηνύσει ότι το πρόβλημα των σχέσεων των δύο χωρών έπρεπε να επιλυθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου του 2018. Και επιλύθηκε. Συνεπώς δεν υπήρξε η συμφωνία θρίαμβος των παντελώς ανισχύρων γειτόνων μας, αλλά υποταγή της Κυβέρνησής μας στα κελεύσματα των ισχυρών, που σπέρνουν τον πολεμικό όλεθρο στον πλανήτη! Και ήταν για πρώτη φορά κυβέρνηση Αριστεράς. Βέβαια τα στελέχη της δεν το πιστεύουν ούτε και τα στελέχη της «εθνικόφρονος» αντιπολίτευσης, το πιστεύουν όμως οι οπαδοί και των μεν, που αναμένουν με την ελπίδα, και των δε, που τρέμουν τον ξεδοντιασμένο από τον άγριο καπιταλισμό κομμουνισμό!

Η άνοδος στην εξουσία κόμματος, τα στελέχη του οποίου καρδιοχτυπούσαν, τη νύχτα των εκλογών, αν θα εισέλθουν στη Βουλή ή θα μείνουν εκτός αυτής, ήταν θαυμάσια κίνηση του διεθνούς συστήματος εξουσίας! Ο λαός θα ξεχνούσε τα σκάνδαλα των ασκησάντων την εξουσία, κατά την περίοδο της Μεταπολίτευσης και το εθνικό κόστος θα ανελάμβανε κόμμα της «Αριστεράς», το οποίο δεν είχε αποκρύψει τη διεθνιστική του ιδεολογία. Μόνο που ο διεθνισμός δεν ήταν ο ξεπερασμένος προλεταριακός του κομμουνισμού, αλλά ο σύγχρονος της νέας τάξης πραγμάτων. Η τότε Κυβέρνηση με την υπογραφή της συμφωνίας δεν εξαπάτησε εκείνους, που τη στήριξαν να ανέλθει. Η εξαπάτηση συνέβη στον οικονομικό τομέα με αποκορύφωση την «εσφαλμένη ερμηνεία» του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος!

Τα δύο «καθαρόαιμα» αστικά κόμματα εξουσίας (το σοσιαλιστικό απώλεσε και το φύλο συκής) ανακουφίστηκαν έκδηλα από την κυβερνητική μεταβολή. Γι’ αυτά η υπογραφή της συμφωνίας θα είχε μεγαλύτερο πολιτικό κόστος, ιδίως για τη Δεξιά, καθώς το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του παρελθόντος μάλλον έχει αφανισθεί. Βέβαια δεν ήσαν λίγοι εκείνοι, που και στους σχηματισμούς αυτούς δήλωναν ότι τάσσονται υπέρ της παγκοσμιοποίησης και της υποταγής στους ισχυρούς στα πλαίσια αυτής. Ας θυμηθούμε την αδελφή του σημερινού πρωθυπουργού, που, αφού μας υπενθύμιζε ότι όλοι τους αποκαλούν Μακεδόνες, ερωτούσε, αν εμείς θα τους αποκαλούμε «Φούφουτους»! Στα μεγάλα συλλαλητήρια στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, είναι γνωστό ότι η επίσημα γραμμή της αντιπολίτευσης ήταν η μη συμμετοχή. Άλλαξε αυτή στάση το βράδυ, όταν είδαν τη λαοθάλασσα. Βέβαια επιχείρησαν να μειώσουν τον αριθμό των συμμετασχόντων, όμως δεν τόλμησαν να αποκαλέσουν αυτούς οπαδούς του ολοκληρωτισμού. Όχι πως δεν υπήρχαν μεταξύ των διαδηλωτών λάτρεις της «εθνοσωτήριας» δικτατορίας. Όχι πως δεν υπήρχαν και άλλοι, που διαδήλωναν πρωτίστως με στόχο να φύγει ο Τσίπρας και να έλθει ο Μητσοτάκης! Η μεγάλη πλειοψηφία όμως ήταν πατριώτες, που πονούσαν και εξακολουθούν να πονούν για την κατάντια της χώρας μας!

Οι νυν κυβερνώντες καλύπτονται πίσω από το επιχείρημα ότι δεν είναι δυνατή η ανατροπή των τετελεσμένων, καθώς η συμφωνία έχει υπογραφεί! Ο πρώην πρόεδρος της γείτονος και πρωταγωνιστής στη συμφωνία των Πρεσπών, υποχείριο και αυτός των ΗΠΑ, που διαθέτουν στη χώρα του τεράστια στρατιωτική βάση, μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου συνεχάρη τους δικούς μας πρώην και νυν πρωθυπουργούς! Πώς να μη χαρούμε για την «ειρηνική» συνύπαρξη των λαών των δύο χωρών! Ο διχαστικός εθνικισμός, που οδήγησε σε αιματηρές συγκρούσεις ανήκει στο παρελθόν! Ο κατατρεγμός κατά των σλαβοφώνων κατοίκων της Μακεδονίας από τους χωροφύλακες του Βενιζέλου και του Μεταξά όχι μόνο έλαβε τέλος, χάρη στην pax Americana, αλλά οι εναπομείνατες, μετά τον εμφύλιο ολίγιστοι ομιλούντες το βουλγαροσερβικό ιδίωμα και μη έχοντες ελληνική εθνική συνείδηση θα διδάσκουν την γλώσσα τους ως μακεδονική με υπογραφές και σφραγίδες ελληνικές εντός ελληνικού εδάφους!

Για τους ελληνικής καταγωγής πολίτες της γείτονος, κυρίως βλαχόφωνους κατά το παρελθόν, που υπερβαίνουν τις εκατό χιλιάδες, ουδεμία φροντίδα έδειξε η χώρα μας δια των αρμοδίων. Ας αφομοιωθούν και αυτοί ή ας έλθουν εδώ, όπως και οι Βορειοηπειρώτες. Χωρούμε όλοι! Μάλιστα, αν κάποιοι παραμένουν κτηνοτρόφοι, θα στηρίξουν τη θνήσκουσα κτηνοτροφία μας!

Πώς να μην είμαστε υπερήφανοι για τις εξελίξεις;

 

«ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ»

 

Κορυφή