ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 «Ο καρδινάλιος Miloslav Vik, που έχει υπηρετήσει ως Αρχιεπίσκοπος της Πράγας από το 1991, προειδοποίησε σε συνέντευξή του ότι «εάν η Ευρώπη δεν αλλάξει τη σχέση της με τις δικές της ρίζες, θα ισλαμοποιηθεί».

  «Η Ευρώπη έχει αρνηθεί τις χριστιανικές ρίζες της, από τις οποίες αναπτύχθηκε και οι οποίες θα μπορούσαν να της δώσουν τη δύναμη να προστατευθεί από τον κίνδυνο να κατακτηθεί τελικά από τους μουσουλμάνους –κάτι το οποίο στην ουσία συμβαίνει σταδιακά», είπε.

  Οι Μουσουλμάνοι εύκολα γεμίζουν τον κενό χώρο που δημιουργείται καθώς οι Ευρωπαίοι συστηματικά αδειάζουν από τη ζωή τους κάθε τι το χριστιανικό.

  «Στο τέλος του Μεσαίωνα και στις αρχές της σύγχρονης εποχής, το Ισλάμ απέτυχε να κατακτήσει την Ευρώπη μα τα όπλα. Οι Χριστιανοί τους νίκησαν τότε», προσέθεσε.

   «Σήμερα, που η μάχη διεξάγεται με πνευματικά όπλα η Ευρώπη δείχνει να υστερεί, την ίδια ώρα που οι Μουσουλμάνοι είναι πάνοπλοι, έτσι η πτώση της Ευρώπης έχει αρχίσει να διαγράφεται».

  «Καταγγέλλοντας το “παγανιστικό περιβάλλον” της Ευρώπης και το αθεϊστικό στυλ ζωής” των Ευρωπαίων, ο ΚαρδινάλιοςVik είπε ότι· “Ούτε η ελεύθερη αγορά, ούτε η ελευθερία χωρίς ευθύνη είναι αρκετά ισχυρές για να αποτελέσουν τη βάση της κοινωνίας. Ακόμη και η δημοκρατία μόνη της δεν αποτελεί ‘πανάκεια’ αν δεν είναι ενσωματωμένη στο Θεό”».  

 

ΠΗΓΗ·Klassikoperiptosi.blogspot.com  

«ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ» ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2010



ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΑΠ. ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ

Κορυφή