ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙΣΜΟΣ


  «Ο Ιλλουμινατισμός έχει να κάνει με τη φιλοσοφία, την επιστήμη και την πολιτική». Θεωρεί δε ότι «υπάρχουν προβλήματα εμπορικά, χρηματοοικονομικά, φυσικού περιβάλλοντος κ.ο.κ. που επιτάσσουν μια μορφή παγκόσμιας διακυβέρνησης».

masonia_kai_politikh.jpg

  Τα παραπάνω αποτελούν δήλωση του προέδρου, Ν. Λάος, της «Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλλουμινάτων», με έδρα το Λονδίνο, και δημοσιεύθηκαν στον ‘Ορθόδοξο Τύπο» της 18-9-2009. Οι παραπάνω αποκαλυπτικές δηλώσεις-ομολογίες δικαιώνουν 100% τον αείμνηστο ιδρυτή και πρόεδρο της Χ.Δ. Νικόλαο Ψαρουδάκη και ξεσκεπάζουν τα χονδροειδή ψεύδη της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος. Συγκεκριμένα·

  Η Μεγάλη Στοά ισχυρίζεται ότι ο Τεκτονισμός είναι απλώς ένα φιλοσοφικό κίνημα, το δε τεκτονικό ίδρυμα «έχει φιλανθρωπικούς σκοπούς» και ότι η Μασονία «δεν έχει σχέση με την πολιτική».

  Αντίθετα ο Ν. Ψαρουδάκης υποστήριζε ότι ο Τεκτονισμός όχι μόνο έχει σχέση με την πολιτική, αλλά αποτελεί και τη «Διεθνή του Καπιταλισμού», τα δε περί φιλανθρωπίας λέγονται, μόνο για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια της κοινωνίας.

  Σήμερα, ο πρόεδρος της Τεκτονικής-Μασονικής Εταιρείας των Ιλλουμινάτων ομολογεί ότι κύριο μέλημα της Εταιρείας του είναι και η πολιτική, σε συνδυασμό μάλιστα με την φιλοσοφία. Η δε εταιρεία του είναι, όπως γράφει, «φιλοσοφική, φιλοεπιστημονική και πολιτική αδελφότητα»!

  Αυτή η συσχέτιση της φιλοσοφίας με την πολιτική δηλώνει καθαρά ότι στις Μασονικές Στοές δεν απασχολούνται τόσο με τα τρέχοντα διαχειριστικά μικροζητήματα, όσο και κυρίως με τη δόμηση μιας οικουμενικής πολιτικής κοσμοθεωρίας και ιδεολογίας, με στόχο την παγκόσμια διακυβέρνηση!

  Ποια είναι, τώρα, αυτή η φιλοσοφία; Μα δεν χρειάζεται ιδιαίτερη έρευνα για αυτό. Πρόκειται για τη θεοσοφία του «Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος», του Μ.Α.Τ.Σ., γαρνιρισμένη και εμπλουτισμένη με τις επιταγές της Νέας Τάξης, της Νέας Εποχής!

  Να σημειώσουμε ότι η επιστολή του κ. Λάος προς τον Ο.Τ., εστάλη με αφορμή την ορθή κριτική που άσκησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ προς την Μασονική Εταιρεία των Ιλλουμινάτων, γιατί πέραν των άλλων, η Εταιρεία επιφυλάσσει δευτερεύοντα ρόλο στις εθνικές κυβερνήσεις, με πρωταγωνιστική θέση τα υπερκρατικά, παγκοσμιοποιημένα και ιμπεριαλιστικά κέντρα.

  Η απάντηση του Ν.Λάου είναι η συνήθης που δίδει η Νέα Τάξη σε όσους αντιστέκονται στα σχέδιά της για πολτοποίηση της πολιτιστικής ταυτότητας των λαών και για ακρωτηριασμό της εδαφικής ακεραιότητας των πατρίδων τους!

  «Εθνικιστής» και «κρατιστής» ο ιεράρχης. Αυτή τη ταμπέλα βάζει ο Ν. Λάος! Όχι αντιαπαγκοσμιοποιητής, όχι πατριώτης, όχι υπερασπιστής της ορθοδόξου πίστεως και παραδόσεώς μας όχι πολέμιος του τεκτονισμού, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Εκκλησίας μας από το 1933. Τίποτε απ’ όλα αυτά, που είναι η αλήθεια και αποτελούν τίτλους τιμής για τον ποιμενάρχη.

  Αλλά ο Ν. Λάος προτιμά τη λάσπη και την απαξίωση με τους χαρακτηρισμούς για τον μητροπολίτη ως εθνικιστή και κρατιστή. Με περισσό δε θράσος προσφέρεται…να δώσει μαθήματα πολιτικής επιστήμης στον Σεβ. Πειραιώς.

  «Εάν», γράφει ο Ν.Λ., «ο Σεραφείμ θέλει να μάθει σοβαρή πολιτική επιστήμη, προσφέρομαι να του στείλω σχετική βιβλιογραφία!».

  Να προσθέσουμε ότι ο πρόεδρος της Μασονικής Εταιρείας δεν προσφέρεται να δώσει μαθήματα μόνο πολιτικής επιστήμης αλλά και θεολογίας! «Έχω εκδώσει», αναφέρει, «ποικίλα συγγράμματα, όπου αναλύω εμβριθώς και υπερασπίζομαι την Ησυχαστική Κίνηση και τη θεολογική κληρονομιά του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά!».

  Μόνο ως βλασφημία μπορεί να εκληφθεί και να αντιμετωπιστεί η θέση του Ν.Λ. ότι η όντως ορθόδοξη θεολογία του μεγάλου Αγίου μας του Γρηγορίου του Παλαμά, έχει την παραμικρή σύγκλιση προς τη «θεολογία» και φιλοσοφία της Θεοσοφίας του Τεκτονισμού, που, εξ ορισμού, είναι αντιχριστιανικές!

  Τελειώνουμε το σημείωμα αυτό με ένα «ευχαριστώ» προς τον Ν.Λάος για την ομολογία του ότι η Μασονική Εταιρεία του αποτελεί συν τοις άλλοις και «πολιτική αδελφότητα» που υποστηρίζει το σχηματισμό μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης στην υπηρεσία φυσικά της Νέας Τάξης και όχι των «κοπιώντων και πεφορτισμένων» πολιτών και λαών του κόσμου.

 

Μανώλης Μηλιαράκης

«ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ» 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΑΠ. ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ

Κορυφή