ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ!

   «Παρακολουθώ με αγωνία τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικονομία της χώρας μας... θεωρώ ότι είναι χρέος μου απέναντι στην πατρίδα μου, η οποία με τίμησε με το αξίωμα του Ευρωβουλευτή, να παραιτηθώ από τη σύνταξη που λαμβάνω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, λόγω της θητείας μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μέχρι η χώρα να εξέλθει από την οικονομική κρίση, ώστε να μην επιβαρύνω τον κρατικό προϋπολογισμό. Ελπίζω ότι με τη συνδρομή όλων μας -στο μέτρο που ο καθένας μπορεί, από τη θέση στην οποία βρίσκεται και πάντα με τις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνη και της αλληλεγγύης- σύντομα η χώρα μας θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τη δύσκολη αυτή συγκυρία... Δεν περιμένει βέβαια κανείς, να βοηθήσουν όσοι παίρνουν 500-600 ευρώ»!

  Τίνος είναι η απίστευτη, για τα σημερινά δεδομένα, αυτή δήλωση;

  Ποιος, ποια πρώην ευρωβουλευτής παραιτείται υπέρ του Δημοσίου, της βουλευτικής σύνταξης;

  Ανήκει στη Δεξιά, το Κέντρο ή την Αριστερά;

  Είναι η Νανά Μούσχουρη! η οποία ανήκει στην «άλλη Ελλάδα». Στην Ελλάδα του πολιτισμού, της ευαισθησίας, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης. Στην Ελλάδα που βρίσκεται στον αντίποδα της Ελλάδας των παχύδερμων, των λαμογιών, των μιζαδόρων, των τοκογλύφων, των εθνοπατέρων και εργατοπατέρων.

  Και μη πείτε, μα η Μούσχουρη είναι εκατομμυριούχος...! Μήπως είναι, όμως, η μόνη πλούσια;

  Είναι όμως η μόνη, η οποία έδειξε έμπρακτα την ευαισθησία της και τόνισε: Να δώσουν οι πλούσιοι για τους φτωχούς και όχι οι φτωχοί για τους πλούσιους!

  Εύγε της!

 

Μ.Μ.Μ.

«ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ» 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΑΠ. ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ
ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ

Κορυφή