ΤΡΟΜΟ - ΥΣΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗ «ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ». ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.

Η «γρίπη των χοίρων» (ποιος θυμάται άραγε την προπερυσινή γρίπη των πτηνών- που δεν «περπάτησε», όπως θα ήθελαν τα νεοταξικά αφεντικά;) εξελίσσεται, όπως φαίνεται, σε άλλο ένα όπλο πλανητικής καταστολής δια της καλλιέργειας τρομοϋστερίας.

  Πάντως οι άνθρωποι φθάνουν στη γελοιότητα προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Ακούσαμε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ στις 12 Ιουλίου· «210 τα κρούσματα μέχρι στιγμής στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 110 ιάθηκαν πλήρως. (Σημ. «Π»: Μετά μιλούν για επικείμενη πανδημία..) Η πρόβλεψη των ειδικών είναι ότι μέσα στο χειμώνα θα νοσήσει το 33% του ελληνικού πληθυσμού»(!). Αυτό κι αν είναι τρομοϋστερία. Πάτε, λοιπόν, να αγοράσετε τα εμβόλια για να θησαυρίσουν οι μεγαλομέτοχοι των εταιρειών, που τα παράγουν.

  Πάντως τα παγκόσμια αφεντικά είναι αδίστακτα προκειμένου· 1) να μειώσουν δραστικά τον παγκόσμιο πληθυσμό ( ήδη το 1976 ο πολύς Χένρυ Κίσσιγκερ δήλωνε ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός πρέπει να μειωθεί από πέντε στο ένα δίς!) και 2) να θησαυρίσουν. Είναι γνωστή η περίπτωση της Bayer, που διέθεσε στην αγορά φάρμακό της για αιμοφιλικούς εν γνώσει της ότι ήταν μολυσμένο! (βλ. http://my.1club.fm/profiles/blogs/Baxter-avian-flu-virus-fiasco).

  Και το κυριότερο· Ήδη υπάρχει στο διαδίκτυο πληροφόρηση- η οποία φυσικά δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να αποδειχθεί- ότι ο ιός της γρίπης των χοίρων βγήκε από τα βιολογικά εργαστήρια του αμερικανικού στρατού.

 

ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2009

 

ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΑΠ. ΒΑΔΡΑΧΑΝΗΣ

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ

Κορυφή